✔  Gemotiveerd

✔  Soepel proces

✔  Persoonlijk contact

Dakrenovatie Rotterdam

Dakrenovatie is steeds vaker noodzakelijk bij panden in Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk. Veel huizen in deze regio zijn vlak na de Tweede Wereldoorlog gebouwd en zijn inmiddels toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Dakpannen en dakgoten moeten worden vervangen, de isolatie moet worden nagekeken en de constructie van het dak moet worden gecontroleerd. Heeft u een pand in Ridderkerk, Dordrecht of Rotterdam dat toe is aan een dakrenovatie? Laat dit dan uitvoeren door de vaardige handen van de specialisten bij Gort Construct!

Stel de dakrenovatie van uw pand in Ridderkerk, Rotterdam of Dordrecht niet te lang uit!

Als daken ouder worden, kunnen dakpannen gaan verschuiven of zelfs tijdens een storm van het dak geblazen worden. Ook dakleer kan gaan scheuren waardoor vuil en vooral vocht kan doordringen in het dak. Vocht in het dak wordt een nog groter probleem wanneer het gaat vriezen. Scheuren worden groter en isolatiemateriaal wordt weggevreten. Het gevolg is een lekkage of rottend isolatiemateriaal. Als u geluk heeft tenminste! In het ergste geval raakt de, vaak houten structuur, van uw dak beschadigd waardoor een nokvernieuwing noodzakelijk is. En dan zit u tegen een veel groter prijskaartje aan te kijken. Voorkom dit door vandaag nog de telefoon te pakken en Gort Construct te bellen voor een vrijblijvende kennismaking.

Kom erachter wat Gort Construct voor uw dak kan betekenen

Een dakrenovatie dient in Ridderkerk, Dordrecht of Rotterdam snel en vakkundig uitgevoerd te worden. In Nederland is de regen niet van de lucht en bij slecht weer loopt u meer risico met een beschadigd dak. Neem daarom contact op met Gort Construct en maak een vrijblijvende afspraak voor het doorspreken van de opties voor dakrenovatie van uw pand in Rotterdam, Dordrecht of Ridderkerk. Een afspraak maken kunt u doen door te bellen naar 0184-699 200. Vertel ons uw situatie en wij vertellen u hoe we dit voor u op kunnen lossen.

Neem contact op